Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΚΟΥ Ο.Ε. είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος διεθνών οίκων μόδας στον χώρο των  γυναικείων και αντρικών αξεσουάρ για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου, από το 1975.Με μια πληθώρα προϊόντων όπως τσάντεςπορτοφόλιαζώνεςγάντια κι άλλα αξεσουάρ μόδας – η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει μια ισχυρή θέση στον κόσμο προϊόντων υψηλής ποιότητας, αποπνέοντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.Η εταιρεία διατηρεί συμβόλαια αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα με δημοφιλή διεθνή brands, όπως FerreErmanno ScervinoMandarina DuckGabs και Y-Not?, ενώ από το 1993 είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος του σήματος Guy Laroche Paris και λειτουργεί ως υπεύθυνη διανομής του brand σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΚΟΥ Ο.Ε. είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος διεθνών οίκων μόδας στον χώρο των  γυναικείων και αντρικών αξεσουάρ για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου, από το 1975.

Με μια πληθώρα προϊόντων – όπως τσάντεςπορτοφόλιαζώνεςγάντια κι άλλα αξεσουάρ μόδας – η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει μια ισχυρή θέση στον κόσμο προϊόντων υψηλής ποιότητας, αποπνέοντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Η εταιρεία διατηρεί συμβόλαια αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα με δημοφιλή διεθνή brands, όπως FerreErmanno ScervinoMandarina DuckGabs και Y-Not?, ενώ από το 1993 είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος του σήματος Guy Laroche Paris και λειτουργεί ως υπεύθυνη διανομής του brand σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας; Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες